Samsung Galaxy S4 Mini, Grand 2, Mega 5.8, Mega 6.3 și Note 3 Neo primesc actualizarea la Android 4.4.2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.572 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini, Grand 2, Mega 5.8, Mega 6.3 și Note 3 Neo primesc actualizarea la Android 4.4.2</b>Se pare că și terminalele Samsung non flagship se pregătesc să primească actualizarea la Android 4.4.2 KitKat în curând. Pe lista se afla modele destul de populare, printre care și Samsung Galaxy S4 Mini, Grand 2, Mega 5.8, Mega 6.3 sau Galaxy...

Se pare că și terminalele Samsung non flagship se pregătesc să primească actualizarea la Android 4.4.2 KitKat în curând. Pe lista se afla modele destul de populare, printre care și Samsung Galaxy S4 Mini, Grand 2, Mega 5.8, Mega 6.3 sau Galaxy Note 3 Neo.

Actualizările vor debuta în India se pare, iar de la Samsung India provine și scăparea cu privire la update-uri. Imaginea de mai sus a ajuns pe Internet dintr-o greșeală. Pentru cei care vor să verifice dacă actualizarea e disponibilă și pe terminalul lor, va trebui să accesați zona Settings, apoi More, apoi About Device, Software Updates și în cele din urmă Update. și Samsung Kies poate fi folosit, deși nu e chiar o soluție populară.

Printre altele Android 4.4.2 va aduce pe aceste modele menționate mai sus iconuri albe în bară de satus, shortcut pentru camera în lockscreen, suport pentru imprimare wireless, album art în lockscreen în vreme ce ascultați o melodie, dar și suport NFC tap to pay. Stabilitatea handseturilor va crește, ca și utilizarea RAM-ului, fluiditatea interfatei și va fi inclus aici și Samsung Wallet, o bară transparență de status și emoji-uri pentru tastatură.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×