Google lucrează la un telefon low-cost ce nu va face parte din seria Pixel; ar putea introduce și un chipset propriu

2.055 ori
<b>Google lucrează la un telefon low-cost ce nu va face parte din seria Pixel; ar putea introduce și un chipset propriu</b>De curând am aflat din partea lui Rick Osterloh (senior vice-președinte al departamentului hardware Google) faptul că firma sa nu are în plan lansarea unui smartphone Pixel de buget, această gamă urmând a fi destinată doar smartphone-urilor premium. De

Am aflat chiar de curând faptul că Google nu plănuiește lansarea unui smartphone Pixel de buget (această gamă urmând a fi caracterizată de terminale premium), dar iată că astăzi apar informații extra despre acest subiect. Prin intermediul unor surse citate de către 9to5google.com descoperim că marele G ar urma să dezvolte un terminal low-cost pentru cei cu bugete reduse, model ce nu va face parte din seria Pixel, dar care va oferi aceeași experiență software stock.

Ne putem gândi la un soi de Nexus 5x în raport cu Nexus 6P, doar că de această dată vom avea două game diferite. De asemenea, se menționează că smartphone-ul low-cost este destinat piețelor emergente și faptul va fi dezvoltat de către aceeași echipă ce lucrează la ora actuală și la Pixel 2.

Un alt detaliu ce iese la iveală este acela că Google ar lucra la un chipset propriu ce ar putea veni pe noul handset low-cost sau chiar pe Pixel 2 - telefon din urmă al cărui preț va crește cu 50 dolari comparativ cu prima generație. Informațiile de astăzi sună cel puțin plauzibile, dar nu ne facem prea mari speranțe până când vom avea și ceva dovezi mai credibile.

Cel mai probabil, abia în toamnă vom face cunoștiință cu Pixel 2 și cu smartphone-ul low-cost Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×