Noile telefoane Apple se vor numi iPhone 7s și 7s Plus; ar putea fi introdus și un model roșu

1.961 ori
<b>Noile telefoane Apple se vor numi iPhone 7s și 7s Plus; ar putea fi introdus și un model roșu</b>Mai toate știrile din ultima perioadă s-au referit la iPhone 8 drept următorul model pe care compania din Cupertino îl va aduce pe piață. Aparent, nu va fi cazul unei asemenea denumiri după cum aflăm astăzi prin intermediul unui raport proaspăt sosit în

În mai toate zvonurile ce au ajuns pe web în ultima perioadă s-a adus în discuție de fiecare dată numele iPhone 8 asociat următorului smartphone pregătit de către Apple. Aparent nu va fi cazul unei asemenea denumiri după cum aflăm astăzi prin intermediul unui raport. Noile terminale ale companiei din Cupertino vor fi numite iPhone 7s și iPhone 7s Plus, iar ca noutate am putea avea și o nuanță de roșu disponibilă pentru aceste dispozitive.

iPhone 7s

Raportul mai include și informația potrivit căreia aceste noi terminale vor păstra fix același design ca cel regăsit pe actuala generație, semn că nu vom primi nici încărcare wireless, spate din sticlă sau orice altceva suprinzător. Personal, nu cred că Apple ar risca și în 2017 să aducă pe piață un iPhone identic cu cel actual, mai ales în situația în care vânzările au scăzut pe seama faptului că design-ul similar i-a făcut pe unii clienți să aștepte noul model.

Nu ar fi exclus totuși ca pe lângă aceste versiuni 7s și 7s Plus să fie anunțat și acel iPhone aniversar care va beneficia de toate bunătățile, inclusiv de refresh-ul la capitolul design. Se amintește prezența unui procesor Apple A11 la bordul acestor terminale și phablet-ul ar putea face trecerea la un chip de 4 GB memorie RAM. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×