Google Maps for Android include acum filtre de cautare si update-uri Latitude in timp real

1.720 ori
<b>Google Maps for Android include acum filtre de cautare si update-uri Latitude in timp real</b>Google a anuntat dezvoltarea aplicatiei Google Maps for Android, care a ajuns la versiunea 4.6 si vine cu o serie de functii noi foarte atractive. Printre acestea se numara un nou design pentru recenziile Place si optiuni imbogatite de filtrare a...

Google a anuntat dezvoltarea aplicatiei Google Maps for Android, care a ajuns la versiunea 4.6 si vine cu o serie de functii noi foarte atractive. Printre acestea se numara un nou design pentru recenziile Place si optiuni imbogatite de filtrare a rezultatelor de cautare.

De asemenea Google Latitude a primit o functie de update in timp real. Revenind la recenziile Place din Android Maps, acestea adopta acelasi design ca si varianta desktop si afiseaza atat recenziile de pe web, cat si cele ale utilizatorilor care le posteaza direct pe Google Maps. Ele sunt extrem de utile daca doriti sa aflati parerile persoanelor care s-au cazat la un anumit hotel sau au incercat un restaurant dintr-o zona apropiata.

In privinta filtrelor pentru rezultatele cautarilor, puteti folosi criterii precum distanta, rating-uri, "deschise acum", cautari inrudite, evident cu accentul pe cautarile de restaurante, cinematografe, baruri. Google Latitude include acum o functie experimentala de update in timp real, folosind pagina de profil Latitude a unui contact cu care trebuie sa va intalniti.

Aceasta persoana trebuie sa dispuna de aplicatia Maps 4.6 si Android 2.2. Puteti descarca noua aplicatie Maps de aici, pe telefonul mobil.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×