MeeGo v1.1 soseste pe Nokia N900, iata cum arat bootarea duala pe acest terminal (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.025 ori
<b>MeeGo v1.1 soseste pe Nokia N900, iata cum arat bootarea duala pe acest terminal (Video)</b>La doar cateva zile dupa ce am aflat ca Nokia N900 a primit un update important de software, iata ca MeeGo v1.1. soseste pe acelasi smartphone. Mai interesant este faptul ca prin acest upgrade, veti putea realiza o bootare duala, datorita functiei U-Boot....

La doar cateva zile dupa ce am aflat ca Nokia N900a primit un update important de software, iata ca MeeGo v1.1. soseste pe acelasi smartphone. Mai interesant este faptul ca prin acest upgrade, veti putea realiza o bootare duala, datorita functiei U-Boot. Astfel, veti alege intre Maemo si MeeGo, dupa preferinte, ambele OS-uri coexistand pe terminal.

MeeGo 1.1 poate fi descarcat de aici si puteti vedea experienta de dual boot in actiune in clipul de mai jos. Acum vor urma probabil si portarile acestui software pe alte handseturi, sau poate chiar tableturi, desi MeeGo va fi produs intr-o versiune separata pentru slate-uri. Observati ca la putin timp dupa debutul lui Windows Phone 7, au aparut ca din neant webOS 2.0 si MeeGo 1.1, semn ca Palm si Nokia doresc sa dea un raspuns rapid celor de la Microsoft.

Nici lansarea apropiata a noului Android (2.3 sau 3.0 - Gingerbread) nu este o coincidenta, dar ea va mai intarzia putin... Aflam de pe site-ul oficial MeeGo si o problema a acestei platforme: atunci cand rulati MeeGo si folositi un card SDHC, veti constata ca exista probleme cu performanta terminalului. Nu este vorba despre orice card SDHC, ci doar de cele cu o viteza de transfer de sub 6MB/sec.

Mai multe detalii despre noul OS aflati de aici:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×