Google Nexus 10 este o tabletă produsă de Samsung În totalitate; Componentele Îi spun povestea!

2.064 ori
<b>Google Nexus 10 este o tabletă produsă de Samsung În totalitate; Componentele Îi spun povestea!</b>Pentru cei curioși în legătură cu ideea de tableta Nexus, avem astăzi câteva detalii interesante despre Nexus 10, tableta de 10 inch produsă de Samsung. Se pare că acest device este în totalitate produs de Samsung, după cum o arata o disecție a...

Pentru cei curioși în legătură cu ideea de tableta Nexus, avem astăzi câteva detalii interesante despre Nexus 10, tableta de 10 inch produsă de Samsung. Se pare că acest device este în totalitate produs de Samsung, după cum o arata o disecție a celor de la PowerBook Medic. Aceștia, ca și iFixit au desfăcut tableta și au analizat componentele din interior în amănunt.

Primul lucru descoperit de PowerBook Medic este că terminalul este foarte ușor de desfăcut și nu abuzează de lipici la interior, precum iPad-urile. Se pare și că Samsung a produs toate componentele tabletei, de la procesorul Exynos la memoria flash și chiar și bateria. Modelul analizat aici este cel WiFi de 16 GB și trebuie menționat că ecranul lui Nexus 10 și digitizerul sau sunt alipite, iar produsul primește o notă bună când vine vorba de ușurință de reparare. Nici bateria sa nu este greu de scos.

Google Nexus 10 dezasamblat

în sfârșit Samsung se poate mândri cu o tabletă 100% produsă de ei, fără ajutor din afară. și fiind vorba de un device Google Nexus, îmi vine greu să cred că Apple va găsi motiv pentru proces, mai ales că acest terminal nu are nimic în comun cu un iPad.

evoMAG.ro vinde tableta la prețul de 2.199 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×