Google Now desființează Siri răspunzând perfect la 47 de Întrebări/comenzi (Video)

1.489 ori
<b>Google Now desființează Siri răspunzând perfect la 47 de Întrebări/comenzi (Video)</b>în ultimele zile v-am prezentat statisticile de performanță pentru Siri versus asistentul virtual integrat de Google în căutarea sa pe Android, adică Google Now. Ei bine, după cifre seci și evaluări din partea experților a venit momentul...

în ultimele zile v-am prezentat statisticile de performanță pentru Siri versus asistentul virtual integrat de Google în căutarea sa pe Android, adică Google Now. Ei bine, după cifre seci și evaluări din partea experților a venit momentul testului cu întrebări la foc automat, realizat de către utilizatorul YouTube JLishere.

Vă reamintesc că în urmă cu o săptămână Google a anunțat oficial Android 4.1 Jelly Bean și împreună cu el și asistentul Google Now, un rival pentru Siri cu o voce mult mai naturală. în clipul din acest articol asistați la nu mai puțin de 47 de întrebări și comenzi puse lui Google Now, care răspunde excelent și foarte rapid la toate. Fie că e vorba de calcule, convertirea dintr-o monedă în alta, calcularea de procente, întrebări de cultura generală, localizarea pe hartă, comenzi de pizza, trimiterea unui mesaj sau informații despre filme, Google Now le știe pe toate.

3 avantaje principale are Google Now: viteza, acuratețea și vocea mai prietenoasă decât cea a lui Siri. Dacă ar fi să îi găsim un punct slab, acesta ar fi interfață, care e ceva mai arătoasă în cazul lui Siri. Unele răspunsuri din acest clip sunt chiar fantastice, precum cel în legătură cu "valoarea" Angelinei Jolie. și asta e doar începutul, doarece Google a promis că va dezvolta propriul asistent virtual pe viitor. Oare va simți Apple presiunea și va actualiza Siri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×