Fanii Apple testează un "prototip revoluţionar de iPhone", care e de fapt un Moto Z; Se declară impresionaţi (Video)

1.232 ori
<b>Fanii Apple testează un "prototip revoluţionar de iPhone", care e de fapt un Moto Z; Se declară impresionaţi (Video)</b>Am mai văzut anterior pe YouTube clipuri în cadrul cărora fanii Apple sunt puși față în față cu așa-zise noi modele iPhone care de fapt sunt versiuni vechi de câțiva ani buni. De această dată însă, Motorola duce lucrurile la un nou nivel și decide să le

Am devenit deja obişnuiţi să vedem clipuri preluate de la diferite emisiuni din SUA, în care oameni de pe stradă sunt păcăliţi că văd în acţiune "noul iPhone", dar ajung să se joace cu un model de acum 2-3 ani. De această dată Motorola a preluat ideea şi a folosit-o pe un focus group, văzut mai jos.

Motorola

Cei de la Moto au înghesuit într-o cameră fani hardcore Apple la câteva zile după ce a fost anunţat iPhone 7 şi aparent le-ar fi arătat un "prototip de viitor telefon Apple", care era de fapt un Moto Z. Fanii au recunoscut că iPhone 7 aduce doar mici upgrade-uri faţă de predecesor, dar la Moto Z au reacţionat imediat, declarându-se surprinşi plăcut de modulul Moto Mod ce oferă 20 de ore de baterie extra, practic un weekend de autonomie.

Şi modulul cu difuzor JBL a făcut o impresie bună, prin volumul ridicat. Lovitura de grație a fost proiectorul ataşat la Moto Z şi o funcţie comună a acestor module apreciată de pasionații Apple a fost conectarea rapidă, fără vreun setup sau alte probleme. La final totul a fost dezvăluit ca o iniţiativă Motorola, iar fanii Apple au recunoscut că nu mai aveau contact cu brandul Moto de ceva vreme şi nu ştiau că au lucrat la noutăţi de genul.

Unul dintre ei a afirmat că s-ar vedea folosind toate 3 modulele, lucru care nu cred că l-a spus cineva despre LG G5 spre exemplu. Mai mult Moto are şi o campanie prin care ne îndeamnă să sărim peste "7", adică Galaxy S7, iPhone 7 şi Note 7. Excelentă poziţionare, dacă mă întrebaţi pe mine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×