Google I/O 2016: Google anunţă Allo, o aplicaţie de mesagerie ce seamănă cu Whatsapp, integrează Google Assistant (Video)

1.579 ori
<b>Google I/O 2016: Google anunţă Allo, o aplicaţie de mesagerie ce seamănă cu Whatsapp, integrează Google Assistant (Video)</b>Allo este un alt produs software lansat în cadrul Google I/O 2016, acesta fiind practic o aplicație de mesagerie ce seamănă cu Whatsapp. Interesant este faptul că alături de acest titlu este inclus și Google Assistant, modalitate prin care vom putea

Google a anunţat astăzi la evenimentul I/O aplicaţia de mesagerie Allo, care se bazează pe numărul de telefon şi e un rival pentru Whatsapp. Ea va fi disponibilă gratuit la vară, pe Android şi iOS.

Allo se pronunţă precum cuvântul "Aloe" în engleză şi e disponibil doar pe mobil, iar teoretic va înlocui Hangouts. Aplicaţia are o interfaţă curata şi intuitivă, include o mulţime de stickere şi integrează chiar şi Google Assistant. Avem şi emoji-uri şi integrare cu Google Photos şi Maps. Fotografiile pot primi doodle-uri în timpul chatului şi avem şi o funcţie interesanta numită "WhisperShout".

Practic, dacă facem slide în sus facem "Shout", adică scriem cu litere mai mari, sau slide în jos înseamnă "Whispter", adică "şoptim" cu litere mici. Folosind Google Assistant putem declanşa o conversaţie cu Google în vreme ce vorbim cu o persoană reală. Asistentul ne sugerează restaurante dacă vorbim cu cineva să luăm cina şi să mâncăm paste spre exemplu.

Apoi se ajunge la rezervare la restaurant şi îşi manifesta utilitatea asistentul. Practic preia un rol de chatbot, declanşat scriind @google. Allo oferă şi sugestii de replici, ba chiar recunoaşte o poză cu un câine de exemplu şi sugerează "nice dog". Există şi grupuri de chat şi incognito chat, cu criptare end to end.

Totul sună foarte bine şi sincer e net superior limitatului Hangouts. Să vedem cum va evolua Facebook Messenger acum...

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×