Google Pixel 2 ar putea sosi fără jack audio potrivit unui zvon ajuns online

Autor:  | Publicat în:  Google 1.043 ori
<b>Google Pixel 2 ar putea sosi fără jack audio potrivit unui zvon ajuns online</b>În ultimele câteva zile parcă atenția întregului mediu online s-a concentrat pe Google Pixel 2, telefon ce îl așteptăm lansat oficial abia în toamna acestui an. Am aflat că într-adevăr se lucrează la acest produs, dar și faptul că gama Pixel va rămâne una

Ultimele câteva zile ne-au adus și informații interesante despre Pixel 2, smartphone a cărui existență a fost confirmată chiar de către Rick Osterloh (SVP Hardware Google). Am aflat totodată și faptul că seria Pixel va rămâne în continuare una asociată smartphone-urilor premium și că Google ar lua în calcul posibilitatea lansării unei noi game de produse caracterizată de handset-uri cu dotări modeste.

Astăzi pe lista de noutăți referitoare la Google Pixel 2 se adaugă și faptul că ne-am putea trezi fără jack-ul audio pe acest viitor flagship Android. Tendința de renunțare la celebrul port audio este în floare la ora actuală și deși calitatea audio superioară via port USB Type-C nu poate decât să ne încânte, există și dezavantaje.

Unul și cel mai mare dintre toate va fi reprezentat de către faptul că nu vom putea utiliza căștile atunci când smartphone-ul este la încărcat - lucru ce nu sună deloc bine pentru unii useri. Vom vedea abia în toamnă dacă și Google renunță la jack-ul audio, sau chiar mai devreme prin intermediul imaginilor de tip leak.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×