Google Pixel 2 ar putea sosi fără jack audio potrivit unui zvon ajuns online

1.069 ori
<b>Google Pixel 2 ar putea sosi fără jack audio potrivit unui zvon ajuns online</b>În ultimele câteva zile parcă atenția întregului mediu online s-a concentrat pe Google Pixel 2, telefon ce îl așteptăm lansat oficial abia în toamna acestui an. Am aflat că într-adevăr se lucrează la acest produs, dar și faptul că gama Pixel va rămâne una

Ultimele câteva zile ne-au adus și informații interesante despre Pixel 2, smartphone a cărui existență a fost confirmată chiar de către Rick Osterloh (SVP Hardware Google). Am aflat totodată și faptul că seria Pixel va rămâne în continuare una asociată smartphone-urilor premium și că Google ar lua în calcul posibilitatea lansării unei noi game de produse caracterizată de handset-uri cu dotări modeste.

Astăzi pe lista de noutăți referitoare la Google Pixel 2 se adaugă și faptul că ne-am putea trezi fără jack-ul audio pe acest viitor flagship Android. Tendința de renunțare la celebrul port audio este în floare la ora actuală și deși calitatea audio superioară via port USB Type-C nu poate decât să ne încânte, există și dezavantaje.

Unul și cel mai mare dintre toate va fi reprezentat de către faptul că nu vom putea utiliza căștile atunci când smartphone-ul este la încărcat - lucru ce nu sună deloc bine pentru unii useri. Vom vedea abia în toamnă dacă și Google renunță la jack-ul audio, sau chiar mai devreme prin intermediul imaginilor de tip leak.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×