Google Pixel 2 ar putea sosi mai devreme decât predecesorul său, sunt şanse ca HTC să producă și această serie

Autor:  | Publicat în:  Google 2.212 ori
<b>Google Pixel 2 ar putea sosi mai devreme decât predecesorul său, sunt şanse ca HTC să producă și această serie</b>O veste ajunsă astăzi în mediul online scoate la iveală posibilitatea ca succesorul lui Pixel să fie lansat mai devreme pe piață. Acest detaliu apare menționat în AOSP Gerrit sub forma unui comentariu din partea unuia dintre inginerii care aparent testa

Google Pixel a sosit pe finalul anului trecut, dar la timp pentru a prinde top 10 sau chiar top 5 al telefoanelor din 2016, dominând chiar în zona capturii foto. Acum au început să apară informaţiile despre Google Pixel 2, deşi teoretic e cam devreme pentru aşa ceva.

Pixel 2

Sursa e inedită, o secţiune din "Android code commit", care confirmă că un inginer Google a avut acces la un model Pixel 2 fizic. Mai sus aveţi dovada acestui element, apărut în AOSP Gerrit, dar care trebuie privit cu mare precauţie. Unul dintre cele 3 noi terminale menţionate în cod şi comentarii ar putea fi Pixel 2, cu nume de cod „Walleye”. Mai apar și codurile „Muskie” si „Taimen” pentru asa numitele Google Pixel 2 XL si Pixel 2 XXL.

Google a dat mereu nume de peşte telefoanelor sale proprii, astfel că Nexus 5 era "Hammerhead" (rechin ciocan), iar Pixel era "Sailfish", în vreme ce Pixel XL era "Marlin". Acum cele 3 coduri "Walleye", "Muskie" şi "Taimen" înseamnă că am primi 3 versiuni de terminal Pixel. Acest "Taimen", cunoscut şi ca "Taiman" e ceva mai misterios, fiind şanse ca el să fie de fapt o tabletă sau chiar un hibrid.

Google I/O 2017 are loc începând cu 17 mai şi probabil aflăm mai multe atunci, dacă Google chiar se grăbeşte cu noul telefon. HTC ar fi iarăşi producătorul, eventual împreună cu altă firmă pentru unul dintre cele 3 handset-uri. Poate se împlineşte şi visul fanilor Sony de a vedea un Pixel/Nexus produs de Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×