Google Pixel 3 devine oficial, cu încărcare wireless, Pixel Buds la pachet și cameră duală în faţă

2.070 ori
<b>Google Pixel 3 devine oficial, cu încărcare wireless, Pixel Buds la pachet și cameră duală în faţă</b>În ultimele ore Google a organizat mult aşteptatul sau eveniment oficial pe bază de lansări hardware, ocazie cu care au devenit oficiale telefoanele Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL. În acest articol ne ocupăm de modelul cel mic, iar cel mare primeşte un..

În ultimele ore Google a organizat mult aşteptatul sau eveniment oficial pe bază de lansări hardware, ocazie cu care au devenit oficiale telefoanele Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL. În acest articol ne ocupăm de modelul cel mic, iar cel mare primeşte un material separat. Hai să vedem ce ne rezervă terminalul.

Design

Google Pixel 3

Formatul nu s-a schimbat foarte mult de anul trecut, mai ales că modelul cel mic nu are breton precum cel măr. Vine cu ecran de 5.5 inch şi difuzoare clar mai înguste decât la predecesor. Rezistă la apă şi praf în regim IP68, un upgrade faţă de ratingul IP67 de anul trecut. Nuanţele de bază sunt Just Black şi Clearly White, dar avem şi o nuanţă nouă, Not Pink.

Google Pixel 3

Handsetul măsoară 7.9 mm în grosime, cântăreşte 148 de grame şi are sticlă mată în spate cu două tonalităţi şi rama metalică.

Display

Primim aici un ecran OLED Full HD+ de 5.5 inch. E vorba despre un panou 18:9, cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, dar şi cu suport HDR, Always On şi reglaje de culoare. Putem folosi şi un Boosted Mode pentru culori mai vii (sRGB + 10%). Ecranul Always On va afişa numele melodiei pe care o ascultaţi, iar ecranul are şi protecţie Gorilla Glass 5.

Google Pixel 3

Hardware

  • Display: 5.5 inch, 2280 x 1080 pixeli, OLED
  • CPU: Snapdragon 845
  • RAM: 4 GB
  • Stocare: 128 GB
  • Baterie: 2915 mAh
  • Camera: Spate - 12.2 MP cu OIS; Fata - două camere de 8 MP
  • Conectivitate: USB Type-C, 4G LTE, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, Glonass, Galileo
  • Altele: difuzoare stereo

Camera

Pe hârtie camera e foarte similară cu ce am primit anul trecut, cu un senzor singular de 12.2 MP în spate, cu stabilizare optică, pixeli de 1.4 microni şi obiectiv cu deschidere F/1.7. Avem parte de HDR+ şi o noutate, Top Shot. Acesta este un sistem pe bază de AI care se asigură că toţi subiecţii din cadru sunt focalizaţi, zâmbesc şi au ochii deschişi. Alege automat şi cele mai bune cadre, pe care le vedeţi în Google Photos, dar vă permite să și selectați de mână un cadru ce vi se pare cel mai reușit în cazul unei fotografii (ceva de genul boost).

Camera lui Google Pixel 3

Mai avem şi un mod Photobooth, care face automat o captură atunci când zâmbiţi sau faceţi mutre haioase. Şi funcţiile AI nu se termină aici, pentru că avem şi Super Res Zoom, care înlocuieşte lipsa obiectivului telephoto cu extra detalii la zoom digital. În mod bizar camera nu ştie filmare 4K la 60 FPS şi nici Super Slow Motion. Are totuşi ceva nou la captura video: Fused Video Stabilization, care face captura mai lină la mers sau alergat.

Night Sight este o funcţie specială de captura nocturnă, care foloseşte AI-ul pentru cadre low light detaliate chiar şi fără bliţ. Va sosi cu un update ulterior. Camera frontală este una duală, cu 2 senzori de 8 MP, unul cu obiectiv wide angle de 97 de grade şi unul normal de 75 de grade. Prima cameră are autofocalizare şi deschidere F/1.8, iar a doua F/2.2 şi focalizare fixă.

Ambele camere au stabilizare digitală.

Playground este o altă funcţie nouă care adaugă "personaje reactive", precum un câine sau un casetofon care dansează în capturile voastre. Le pune şi textuleţe haioase şi stickere animate. Se aplică la foto şi video, iar fotografiile pot deveni mai însufleţite cu Playmoji, personaje car reacţionează la prezenţa altora asemenea sau la mişcările voastre. Puteţi avea şi un Iron Man sau Childish Gambino în cadru.

Google Pixel 3

Altele

Telefoanele au difuzoare stereo, nu au jack audio, vin cu căşti USB Type-C Pixel Buds la pachet şi cu încărcare wireless. În spate avem un scanner de amprente, iar încărcarea pe fir e acum mai rapidă, mulţumită unui încărcător de 18W oferit la pachet.

OS, UI

Telefonul rulează Android 9.0 Pie şi vine cu funcţia Call Screen, care îi permite lui Google Assistant să răspundă la un apel pentru tine. Conversaţia va fi transcrisă în timp real pe ecran. Avem şi un cip special pentru securitate pe Pixel 3, numit Titan M. Primim şi Google Lens la pachet, dar şi YouTube Music cu abonament gratuit pe 6 luni. Ar trebui să avem şi acele muchii pe care să le strângem în gen Pixel 2, deşi nu s-a pus mare accent pe asta la eveniment.

Preţ şi disponibilitate

Google Pixel 3 va sosi în Europa pe 2 noiembrie, de la suma de 860 de euro cu 64 GB sau 960 de euro cu 128 GB.

Google Pixel 3 Prezentare Video Oficială

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×