Deblochează PC-ul tău cu Windows de pe telefonul Android cu cititor de amprente prin această soluţie

2.152 ori
<b>Deblochează PC-ul tău cu Windows de pe telefonul Android cu cititor de amprente prin această soluţie</b>Vă prezentăm astăzi o modalitate prin care puteți debloca PC-ul Windows folosind scanner-ul de amprente al telefonului. Găsiți în lista de mai jos toți pașii necesari pentru a putea debloca chiar și de la distanță laptop-ul vostru

Ne-am obişnuit în ultimii ani ca autentificarea biometrică să se facă pe telefonul mobil, pe tablete sau laptopuri folosind cititoare de amprente, scanare de iris, scanare facială sau chiar obiecte third party. Uneori pur şi simplu faptul că avem o brăţară de fitness recunoscută de telefon ajuta la deblocare. Dar ce aţi spune dacă v-am prezenta o soluţie de deblocare a PC-ului cu Windows folosind cititorul de amprente de pe telefonul vostru Android?

Windows

Făcând săpături în comunitatea XDA Developers am descoperit fix această soluţie. Membrul XDA Andrew-X a creat o aplicaţie numită Remote Fingerprint Unlock, care îţi permite să deblochezi orice PC cu Windows folosind cititorul de amprente de pe telefonul Android. Suportă toate platformele de la Windows Vista în sus, suporta terminale cu Android 6.0+ şi arhitecturi x86 şi x64.

Puteţi debloca atât conturi locale Microsoft, cât şi pe cele online şi puteţi debloca PC-ul de la distanţă. Aplicaţia este gratuită şi are un IAP de 1.99 dolari, care scoate reclamele, adăugă multiple PC-uri şi multiple conturi per PC. 

Iată cum puteţi activa aceasta aplicaţie/funcţie:

  • Descărcaţi şi instalaţi aplicaţia Remote Fingerprint Unlock
  • Descărcaţi şi instalaţi Windows Fingerprint Credential pe PC
  • Deschideţi aplicaţia pe telefonul mobil şi intraţi în zona Scan
  • Scanaţi şi găsiţi PC-ul cu Windows
  • Alegeţi PC-ul pe care vreţi să îl setaţi
  • Intraţi în zona Accounts
  • Daţi Add Account şi introduceţi uşerul şi parola contului pe care vreţi să îl deblocaţi de la distanţă
  • Apăsaţi numele de Account

Aplicaţia a fost testată cu un OnePlus 6 şi a funcţionat fără probleme.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×