Google Pixel 3 Lite XL apare sub un nou nume în codul lui Android Q

633 ori
<b>Google Pixel 3 Lite XL apare sub un nou nume în codul lui Android Q</b>Deja devine bizar că după atât de multe scăpări ale lui Google Pixel 3 Lite şi Pixel 3 Lite XL, ele tot nu au fost lansate încă. În ultima vreme a circulat şi numele Pixel 3a pentru aceste device-uri, iar acum apare o confirmare

Deja devine bizar că după atât de multe scăpări ale lui Google Pixel 3 Lite şi Pixel 3 Lite XL, ele tot nu au fost lansate încă. În ultima vreme a circulat şi numele Pixel 3a pentru aceste device-uri, iar acum apare o confirmare, în codul lui Android Q.

Cei de la XDA Developers depistau noile modele sub numele de cod "Sargo" şi "Bonito", ca de obicei nume de peşti alese de Google. Ele erau grupate în Android Q la terminale "B4S4", deci Google va oferi terminalele sale midrange că o generaţie a patra separată şi nu o extindere a generaţiei a treia. A fost găsit numele "Pixel 3a XL" în ianuarie într-un benchmark, dar de atunci denumirea nu a mai apărut pe nicăieri.

Ei bine, iată că acum în martie în codul lui Android Q apar pe lângă "Sargo" şi "Bonito" şi menţiuni de "Pixel 3a XL". Am văzut deja randări ale ambelor versiuni Lite, cu jack audio la bord, dotare care lipsea de pe Pixel 2 şi Pixel 3. Modelele acestea midrange sunt aşteptate cu corpuri din policarbonat şi nu din sticlă.

Vor avea difuzoare stereo, dar nu în aceeaşi poziţie ca la Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Nu vor avea bretoane şi aparent păstrează camerele de pe Pixel 3. Se discută despre un ecran de 5.56 inch pe Pixel 3a şi unul de 6 inch pe Pixel 3a XL. Procesoarele ar trebui să fie Snapdragon 670 şi respectiv Snapdragon 710.

Evident vor rula Android Pie, sau dacă se lansează mai târziu Android Q.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×