Samsung va rezolva toate problemele cu cititorul de amprente de pe Galaxy S10 într-o viitoare actualizare software

1.382 ori
<b>Samsung va rezolva toate problemele cu cititorul de amprente de pe Galaxy S10 într-o viitoare actualizare software</b>Marele trend actual în zona smartphone este să muţi cititorul de amprente din spate şi să îl integrezi în ecran. Am văzut asta pe OnePlus 6T şi pe Huawei Mate 20 Pro anul trecut, plus alte câteva telefoane din China

Marele trend actual în zona smartphone este să muţi cititorul de amprente din spate şi să îl integrezi în ecran. Am văzut asta pe OnePlus 6T şi pe Huawei Mate 20 Pro anul trecut, plus alte câteva telefoane din China. Implementările testate de noi la Mobilissimo.ro nu au fost cele mai strălucite, iar Galaxy S10 pare a fi primit şi el ceva critici la acest capitol. Samsung vine azi cu promisiunea că va lansa o serie de actualizări care vor corecta problemele.

Atât Samsung Galaxy S10, cât şi Galaxy S10+ au cititoare de amprente ultrasonice de generaţie nouă. Ele sunt mai rapide şi mai precise decât soluţiile optice şi se descurcă şi cu degete murdare sau ude. Totuşi, sunt destul de mulţi posesori de telefoane S10 care s-au plâns că au probleme cu această modalitate de autentificare. De la lentoarea sa, la lipsa de precizie, utilizatorii sunt nemulţumiţi.

Galaxy S10

Compania sud coreeană a emis un comunicat oficial în care recunoaşte că "au fost multe ocazii în care utilizatorii de S10 au simţit că noul cititor nu merge bine". Situaţiile citate includ medii prea uscate sau degete prea uscate, eventual zgârieturi ale porţiunii de ecran în spatele căreia se află mecanismul. Samsung a oferit deja o actualizare recentă pentru telefoane, îmbunătăţind acurateţea cititoarelor de amprente.

Problemele au continuat şi după update, aşa că e nevoie de încă unul. E drept că acele cazuri nu sunt chiar atât de răspândite încât să afecteze reputaţia telefoanelor, dar consensul e că un cititor de gen merge cel mai bine fără vreo protecţie aplicată ecranului. Se recomandă mai nou să îţi scoţi protecţia de pe ecran sau să aştepţi actualizări.

Între timp nici deblocarea facială de pe Galaxy S10 nu stă prea bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×