Google Pixel 3 Lite apare fotografiat chiar lângă Pixel 3; Mai îngust și fără difuzoare stereo

1.016 ori
<b>Google Pixel 3 Lite apare fotografiat chiar lângă Pixel 3; Mai îngust și fără difuzoare stereo</b>Ultimele scăpări din universul Google țin de Pixel 3 Lite, telefonul mai accesibil pe care l-am putea vedea lansat oficial chiar la începutul anului viitor. După ce am văzut imagini cu acesta și chiar mostre foto din Rusia, iată că astăzi primim

După câteva menționări vagi pe parcursul acestei veri, luna noiembrie ne-a adus și primele leak-uri pe cât se poate de reale asociate lui Google Pixel 3 Lite. Telefonul și-a făcut apariția în Rusia prin intermediul publicației Rozetked și la câteva zile după aveam să vedem și câteva mostre foto realizate de camera singulară a device-ului. Astăzi modelului Lite apare fotografiat chiar lângă varianta standard de Pixel 3.

Google Pixel 3 Lite

Observăm faptul că telefonul Pixel 3 Lite adoptă un format mai îngust comparativ cu Pixel 3 și că de această dată se renunță la difuzoarele stereo frontale, probabil cu scopul de a mai reduce costurile. Chiar și așa, uriașa muchie de sub ecran nu suferă schimbări, o alegere prin care Google vrea să păstreze simetria dintre marginea de sus și cea de jos.

Ecranul va fi unul Full HD de 5.5 inch și dacă ar fi să speculăm pe seama tehnologiei, atunci ar fi cazul să ne așteptăm la IPS LCD în situația în care se dorește a fi un model de buget. Din câte am aflat anterior, la bord se va afla un procesor Snapdragon 670, 4 GB de RAM și 32 GB de stocare flash. 

Are și jack audio, scanner de amprente în spate și cameră foto principală de 12 mpx. Reducerea costurilor are loc și prin renunțarea la încărcare wireless, dar și la materialele premium, telefonul urmând a fi realizat din policarbonat. Să vedem acum când are loc lansarea!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×