Google Pixel 4 apare menționat în cadrul Android Open Source Project (AOSP)

767 ori
<b>Google Pixel 4 apare menționat în cadrul Android Open Source Project (AOSP)</b>Cu toate că ne aflăm abia în aprilie, iată că sezonul de leak-uri asociat lui Google Pixel 4 a început deja și chiar cu o scăpare credibilă din cadrul Android Open Source Project (AOSP). Aici telefonul aparent menționat

Cu toate că ne aflăm abia în aprilie, iată că sezonul de leak-uri asociat lui Google Pixel 4 a început deja și chiar cu o scăpare credibilă din cadrul Android Open Source Project (AOSP). Aici telefonul aparent menționat sub numele comercial Pixel 4 chiar de către un angajat Google, semn că existența device-ului este confirmată pe această cale. 

În mod interesant, apariția de față ar putea sugera nu doar faptul că terminalul Google Pixel 4 se află în dezvoltare, ci că deja a ajuns pe mâna unor dezvoltatori. Din păcate codul dezvăluit aici nu ne oferă prea multe detalii despre viitorul flagship pregătit de către Google, dar știm că ar putea face în sfârșit trecerea la o cameră duală, senzorul secundar fiind unul de tip ultra-wide.

Pixel 4

Nu ar fi exclus ca din punct de vedere al design-ului să remarcăm aici adoptarea unui decupaj circular pentru camera selfie, un trend al anului 2019 pe care deja producători precum Huawei și Samsung l-au adus pe piață. Desigur, procesorul Snapdragon 855 se va afla la pachet și nu este clar dacă Google trece de 4 GB RAM sau nu pe acest model.

Între timp așteptăm debutul modelelor mid-range Pixel 3a și Pixel 3a XL

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×