Google Play Music este actualizat, primește suport Android TV și schimbări de interfață

782 ori
<b>Google Play Music este actualizat, primește suport Android TV și schimbări de interfață</b>Google a actualizat în ultimele ore aplicația Play Music, oferind printre altele și suport Android TV, dar și câteva schimbări de interfață. Astfel, aplicația ajunge la versiunea 5.6 și se pare că include unele dintre inovațiile anunțate la...

Google a actualizat în ultimele ore aplicația Play Music, oferind printre altele și suport Android TV, dar și câteva schimbări de interfață. Astfel, aplicația ajunge la versiunea 5.6 și se pare că include unele dintre inovațiile anunțate la Google I/O 2014.

Printre modificări se număra modul în care permisiunile device-urilor sunt administrate. Primiți permisiunea de a avea 10 terminale active pe un cont Google Music, dar doar 5 dintre ele pot fi telefoane mobile. Celelalte 5 pot fi tablete, computere sau alte gadgeturi, poate console chiar (Shield, Ouya). și interfața din care trecem de la un cont la altul a fost modificată. în changelogul noului Play Music este inclus și un nou toggle în zona slide out de navigare, care permite să alternați intre muzica de pe device și toate melodiile voastre.

și zona de download queue a fost updatata la capitolul UI și a fost acum anulat suportul pentru Cheapcast. Actualizarea are loc în următoarele ore și zile și veți găsi în Play Store noua versiune, de îndată ce va ajunge și în regiunea voastră. Aveți aici un link de download și dacă găsiți și alte modificări, le puteți menționa în zona Comentarii mai jos.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×