Panoul frontal ce va acoperi display-ul lui iPhone 6 comparat Într-o serie de fotografii cu display-ul de pe iPhone 5

803 ori
<b>Panoul frontal ce va acoperi display-ul lui iPhone 6 comparat Într-o serie de fotografii cu display-ul de pe iPhone 5</b>După ce în lunile precedente eram asaltați cu machete de iPhone 6 aproape în fiecare zi, acum a venit timpul ca panourile viitoarei generații iPhone să se afle în discuție. De curând, o galerie cuprinzătoare de fotografii ce prezintă o...

După ce în lunile precedente eram asaltați cu machete de iPhone 6 aproape în fiecare zi, acum a venit timpul ca panourile viitoarei generații iPhone să se afle în discuție. De curând, o galerie cuprinzătoare de fotografii ce prezintă o comparație între display-ul de 4.7 inch ce se va regăsi pe iPhone 6 și panoul de 4 inch de pe generația actuală, și-a făcut apariția pe web.

Din câte putem observa, acest panou protector ce va fi aplicat deasupra display-ului lui iPhone 6 va beneficia de un design curbat spre margini, cât și de margini foarte subțiri ale ecranului. Se așteaptă ca Apple să lanseze în această toamnă atât o versiune standard de 4.7 inch a lui iPhone 6, cât și o versiune phablet de 5.5 inch.

iPhone 6 comparat Într-o serie de fotografii cu display-ul de pe iPhone 5

De asemenea, iPhone 6 va dispune de o carcasă mult mai subțire în comparație cu generația actuală, mai precis o carcasă cu talia de doar 6 mm. Totodată, iPhone 6 va aduce un nou senzor pentru cameră, un proceosr Apple A8 și o protecție a ecranului realizată din sticlă de safir.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×