Google Play Music va începe să includă şi podcasturi din această lună

Autor:  | Publicat în:  Google 554 ori
<b>Google Play Music va începe să includă şi podcasturi din această lună</b>&Icirc;ncă din toamnă trecută circulau zvonuri că Google Play Music se pregăteşte să includă şi podcasturi, dar nu aveam o dată clară de lansare. Ei bine, azi aflăm că debutul se va face chiar &icirc;n această lună. Informaţia vine de la...

Încă din toamnă trecută circulau zvonuri că Google Play Music se pregăteşte să includă şi podcasturi, dar nu aveam o dată clară de lansare. Ei bine, azi aflăm că debutul se va face chiar în această lună.

Informaţia vine de la Bill Simmons, gazda unui podcast popular, BS Podcast. El a postat pe Twitter faptul că podcasturile sale vor fi disponibile pe Google Play Music din această lună. E posibil ca Google să fi luat legătura cu cei mai populari podcasteri, informându-i cu privire la noua platforma pe care îşi pot posta munca.

Dăm crezare spuselor podcasterului, mai ales că el a şters tweetul la puţin timp după postarea sa. Noi la Mobilissimo.ro ne postăm podcasturile pe Soundcloud şi varianta video de Mobicast pe YouTube. Probabil o să le postăm şi pe Google Play Music. Voi ce aplicaţie folosiţi pentru consumul de podcasturi?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×