Google pregătește un eveniment legat de suita Maps pe 6 iunie

Autor:  | Publicat în:  Google 999 ori
<b>Google pregătește un eveniment legat de suita Maps pe 6 iunie</b>Se cunoaște rivalitatea dintre Google și Apple. Mai ales pe segmentul smartphone-urilor unde Android și iOS se înfruntă direct. Există informații că pe 6 iunie 2012 s-ar pregăti un eveniment al Google în care să prezinte viziunea legată de...

Se cunoaște rivalitatea dintre Google și Apple. Mai ales pe segmentul smartphone-urilor unde Android și iOS se înfruntă direct. Există informații că pe 6 iunie 2012 s-ar pregăti un eveniment al Google în care să prezinte viziunea legată de Google Maps și cum se va dezvoltă serviciul, care vor fi căile pe care le va urma.

Se știe la nivel de zvon că Apple lucrează la un serviciu propriu care va înlocui Google Maps în iOS 6. Dacă Google va ține conferința de presă pe 6 iunie va fi pica fix cu câteva zile de WWDC când Apple se spune că ar prezenta noul lor serviciu de localizare.

în Google Maps m-a impresionat noul Street View care se descurcă de-a dreptul exemplar. Aproape că nu mai ai nevoie de un GPS în mașină, este suficient smarphone-ul și mai ales dacă are un display de peste 4 inch. Și Nokia nu s-a lăsat mai prejos pe telefoanele sale cu Windows Phone unde a adus Nokia Drive pe lângă Nokia Maps și Bing Maps. Acolo ai o suită de servicii, dar niciunul la fel de complet precum Google Maps.

Google a lucrat constant să ofere un serviciu mai bun. Va fi interesant ce va aduce Apple nou din acest punct de vedere, cu ce vor încerca să uimească publicul în sens pozitiv.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×