Google pregătește un eveniment legat de suita Maps pe 6 iunie

1.061 ori
<b>Google pregătește un eveniment legat de suita Maps pe 6 iunie</b>Se cunoaște rivalitatea dintre Google și Apple. Mai ales pe segmentul smartphone-urilor unde Android și iOS se înfruntă direct. Există informații că pe 6 iunie 2012 s-ar pregăti un eveniment al Google în care să prezinte viziunea legată de...

Se cunoaște rivalitatea dintre Google și Apple. Mai ales pe segmentul smartphone-urilor unde Android și iOS se înfruntă direct. Există informații că pe 6 iunie 2012 s-ar pregăti un eveniment al Google în care să prezinte viziunea legată de Google Maps și cum se va dezvoltă serviciul, care vor fi căile pe care le va urma.

Se știe la nivel de zvon că Apple lucrează la un serviciu propriu care va înlocui Google Maps în iOS 6. Dacă Google va ține conferința de presă pe 6 iunie va fi pica fix cu câteva zile de WWDC când Apple se spune că ar prezenta noul lor serviciu de localizare.

în Google Maps m-a impresionat noul Street View care se descurcă de-a dreptul exemplar. Aproape că nu mai ai nevoie de un GPS în mașină, este suficient smarphone-ul și mai ales dacă are un display de peste 4 inch. Și Nokia nu s-a lăsat mai prejos pe telefoanele sale cu Windows Phone unde a adus Nokia Drive pe lângă Nokia Maps și Bing Maps. Acolo ai o suită de servicii, dar niciunul la fel de complet precum Google Maps.

Google a lucrat constant să ofere un serviciu mai bun. Va fi interesant ce va aduce Apple nou din acest punct de vedere, cu ce vor încerca să uimească publicul în sens pozitiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×