Samsung cumpără Nanoradio - Wi-Fi și un consum mai mic al bateriei În viitoarele telefoane sud-coreene

Autor:  | Publicat în:  Samsung 935 ori
<b>Samsung cumpără Nanoradio - Wi-Fi și un consum mai mic al bateriei În viitoarele telefoane sud-coreene</b>Samsung nu prea a făcut achiziții pe partea de hardware în ultima perioadă. Așa că uimește tranzacția legată de Nanoradio. Nu se știe prea multe despre această companie. în afară de faptul că ar produce chipset-uri Wi-Fi care se laudă cu un...

Samsung nu prea a făcut achiziții pe partea de hardware în ultima perioadă. Așa că uimește tranzacția legată de Nanoradio. Nu se știe prea multe despre această companie. în afară de faptul că ar produce chipset-uri Wi-Fi care se laudă cu un consum mai mic al bateriei telefonului sau tabletei.

Compania sud-coreeană este direct interesată să folosească expertiza lor Nanoradio în următoarele telefoane și tablete din seria Galaxy și nu numai. Ar avea un avantaj în fața competiției.

Nu s-a oferit niciun detaliu referitor la suma plătită de Samsung. Adevărul că de multe ori când folosești un smartphone pe o conexiune wi-fi se încălzește destul de tare și asta înseamnă risipă de energie. Sunt multe aspecte ce pot fi îmbunătățite de la procesor, display și până la baterie spre a oferi o autonomie decentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×