Google pregătește un set top box Nexus TV, cu suport pentru streaming și jocuri

Autor:  | Publicat în:  Google 1.191 ori
<b>Google pregătește un set top box Nexus TV, cu suport pentru streaming și jocuri</b>Google își diversifica gamă de produse Nexus se pare, anunțând că pregătește un set top box Nexus TV, care va oferi suport pentru jocuri și streaming. Dacă o inițiativă similară numită Nexus Q a dat greș anul trecut, ei bine apoi a urmat...

Google își diversifica gamă de produse Nexus se pare, anunțând că pregătește un set top box Nexus TV, care va oferi suport pentru jocuri și streaming. Dacă o inițiativă similară numită Nexus Q a dat greș anul trecut, ei bine apoi a urmat Chromecast, care a fost bine primit în casele utilizatorilor, iar acum urmează Nexus TV.

Informația vine de la un angajat al companiei, iar noul set top box va rula Android, va permite rularea de jocuri și va oferi și acces la servicii că Netflix sau Hulu. Terminalul va fi controlat prin intermediul unei telecomenzi cu touchpad, iar produsul ar putea sosi în prima parte a lui 2014, probabil prin preajmă lui Google I/O în luna mai. 
  
Vom avea parte și de un preț agresiv, mai ales că în ultima vreme au tot apărut set top box-uri cu Android produse de Logitech, Sony sau Vizio, dar acesta ar fi un gadget oficial Google. Dacă Apple lansează o nouă generație de Apple TV atunci competiția va fi și mai acerbă. Să sperăm că acest device nu va avea soartă lui Nexus Gem, smartwatch rămas la nivel de zvon și acum.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×