Se lucrează deja la LG G Flex 2, care se va Îndoi la 90 de grade; Lansat În 2014

1.438 ori
<b>Se lucrează deja la LG G Flex 2, care se va Îndoi la 90 de grade; Lansat În 2014</b>LG Electronics și LG Display lucrează la un smartphone care poate fi îndoit ceva mai mult decât modelul G Flex pus în vânzare în această lună. Se pare că noul G Flex se lansează anul viitor și se va putea îndoi la 90 de grade. &nbsp; Această...

LG Electronics și LG Display lucrează la un smartphone care poate fi îndoit ceva mai mult decât modelul G Flex pus în vânzare în această lună. Se pare că noul G Flex se lansează anul viitor și se va putea îndoi la 90 de grade.

Această tehnologie ne va aduce cu un pas mai aproape de telefoanele cu adevărat flexibile și maleabile ale viitorului. LG Display ar fi stabilit deja o perioadă de timp pentru producția de masa unui astfel de handset, luându-le fața celor de la Samsung Display. Interesant e că se menționează de către sursa acestor informații de LG Display lucrează la panouri flexibile și pentru alte terminale.

îmi imaginez aici că e vorba poate de un ceas flexibil ce devine brățară, poate chiar și de o tabletă și eventual și un telefon cu diagonală mai mică. LG a investit mult în tehnologia necesară și vede produsele flexibile drept cheia pentru a cuceri piața în 2013. Vor avea succes aceste produse?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×