Google prezintă platforma Android TV; ni se pun la dispoziție numeroase funcții de cautare vocale, gaming și casting

Autor:  | Publicat în:  Google 757 ori
<b>Google prezintă platforma Android TV; ni se pun la dispoziție numeroase funcții de cautare vocale, gaming și casting</b>Un alt produs despre care se vehicula a fi prezentat astăzi în cadrul evenimentului Keynote Google I/O 2014 este platforma Android TV. Aceasta se va regăsi pe televizoarele smart ce rulează Android și aflăm că va aduce la pachet o modalitate mult...

Un alt produs despre care se vehicula a fi prezentat astăzi în cadrul evenimentului Keynote Google I/O 2014 este platforma Android TV. Aceasta se va regăsi pe televizoarele smart ce rulează Android și aflăm că va aduce la pachet o modalitate mult mai simplă de navigare prin  meniu fără a fi nevoie să oprim programul preferat ce rulează pe ecran.

De asemenea, vom putea căuta serialele și filmele preferate prin intermediul funcției de căutare vocală oferită de către Google, rezultate ce vor cuprinde atât informații despre serial, cât și despre actorii implicați. Un alt lucru pe care majoritatea dintre noi îl aștepta este funcția de gaming care permite chiar și atașarea unui gamepad extern la televizor.

Android TV

Astfel vom putea juca diferite titluri de jocuri video având parte de o experiență similară cu cea oferită de o consolă dedicată pentru jocuri. Totodată, ne vom putea juca și în modul multiplayer cu prietenii, un utilizator folosindu-se de tabletă, iar celalălalt de către un televizor și un gamepad. De asemenea, vom putea distribui conținut video într-un mod foarte rapid către televizor prin intermediul funcției Google Cast.

Google prezintă platforma Android TV; ni se pun la dispoziție numeroase funcții de cautare vocale, gaming și casting

Din punct de vedere al design-ului, platforma Android TV este în mare similară cu webOS (LG), sistem de operare ce se bazează pe navigarea prin carduri. Această platformă va sosi pe televizoarele Sharp și Philips din gama 2015, cât și pe o serie de produse de tip set top-box sau dongle-uri HDMI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×