Android Auto, platforma inteligentă pentru automobile debutează În cadrul conferinței Google I/O 2014 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 748 ori
<b>Android Auto, platforma inteligentă pentru automobile debutează În cadrul conferinței Google I/O 2014 (Video)</b>Pe lângă numeroasele platforme ce le-am văzut astăzi prezentate în evenimentul Keynote din cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2014, a mai poposit și Android Auto, platformă care după cum și denumirea sa sugerează este destinată...

Pe lângă numeroasele platforme ce le-am văzut astăzi prezentate în evenimentul Keynote din cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2014, a mai poposit și Android Auto, platformă care după cum și denumirea sa sugerează este destinată utilizatorilor ce folosesc în mod frecvent automobilele.

Aceasta este practic o interfață Android special personalizată pentru a fi folosită în interiorul unui automobil. Android Auto dispune de o interfață simplistă ce face parte din viitorul update Android L-release, interfață menită să nu distragă utilizatorul. Deși Android Auto rulează pe device-ul mobil, interfața sa va fi distribuită prin screen mirroring către ecranul touchscreen prezent pe mașină.

Android Auto

Vom putea interacționa cu sistemul de operare Android, și implicit cu terminalul din buzunar prin intermediul ecranului touchscreen sau prin comenzi vocale. Totodată, vom primi informații relevante cu privire la comportamentul de condus sau a unor sugestii de scurtături prin care vom ajunge mai repede la destinație.

Android Auto

De asemenea, utilizatorii acestei platforme vor putea răspunde la apeluri sau mesaje prin intermediul comenzilor vocale. Același lucru se întâmplă și atunci când dorim să pornim muzica, fiind necesară doar comanda vocală specifică pentru această funcție. Aflăm că Google a încheiat parteneriate cu aproximativ 40 de producători de automobile pentru a aduce această platformă la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×