Google prezintă un algoritm foto special pentru îmbunătățirea capturilor selfie wide; Fără deformări ale feței (Video)

592 ori
<b>Google prezintă un algoritm foto special pentru îmbunătățirea capturilor selfie wide; Fără deformări ale feței (Video)</b>Fotografia de tip selfie este la ora actuală cea mai populară dacă ne raportăm la zona smartphone și un studiu recent care confirmă această afirmație ne aduce la cunoștiință că zilnic 93 milioane de selfie-uri

Fotografia de tip selfie este la ora actuală cea mai populară dacă ne raportăm la zona smartphone și un studiu recent care confirmă această afirmație ne aduce la cunoștiință că zilnic 93 milioane de selfie-uri sunt postate pe rețelele de socializare și că la fiecare 10 secunde sunt postate 10 selfie-uri pe Instagram. Vorbim aici doar despre cele postate pentru că în realitate numărul acestora este mult mai mare.

Google

Până la selfie-ul perfect e cale lungă, iar Google ține cont de acest lucru după cum descoperim astăzi. Cu scopul de a îmbunătăți calitatea fotografiilor de acest tip, cercetători ai companiei au dezvoltat împreună cu cei de la MIT un algoritm special pentru a reduce distorsiunile fețelor din fotografiile selfie wide. 

Vedeți mai sus un video explicativ prin care aflăm de ce acest algoritm se aplică capturilor wide, fotografii în care apare fenomenul de distorsionare a fețelor persoanelor aflate în special în extremele imaginii. Dacă algoritmul va fi gata în câteva luni nu ar fi exclus să îl vedem la bordul noilor telefoane Pixel 4. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×