Google Pixel 4 XL primeşte un clip hands-on, în variante de culoare albă şi neagră (Video)

1.292 ori
<b>Google Pixel 4 XL primeşte un clip hands-on, în variante de culoare albă şi neagră (Video)</b>Google Pixel 4 XL are toate şansele să fie ultimul mare flagship din 2019, dacă se lansează în octombrie. Scăpările sale au început de multe luni şi după ce a fost văzut în mâna cuiva la metrou, dar a primit şi sute de randări, azi apare în două clipuri..

Google Pixel 4 XL are toate şansele să fie ultimul mare flagship din 2019, dacă se lansează în octombrie. Scăpările sale au început de multe luni şi după ce a fost văzut în mâna cuiva la metrou, dar a primit şi sute de randări, azi apare în două clipuri hands-on, care îl prezintă în variante de culoare albă şi neagră.

E greu să mai fim surprinşi de aşa ceva, în condiţiile în care telefoane ca Pixel 3 sau Pixel 3a au avut şi unboxing-uri publicate în Rusia înainte de lansare. Nu mă declar prea surprins nici de ceea ce vedem în video, poate doar de faptul a Pixel 4 XL pare cam butucănos şi are muchii chiar mai groase decât mă aşteptam. Vedem şi cameră pătrată din spate, cu cei doi senzori principali şi al treilea deasupra lor.

Se pare că la această generaţie Google a renunţat la cele două nuanţe de culoare ale spatelui, păstrând un panou unitar din sticlă de o singură culoare. Cel puţin aşa pare la prima vedere. Printre reacţiile online ale celor care au văzut clipul de pe canalul YouTube Slashleaks, am remarcat şi lume care critică nuanţa rozalie a ecranului, temându-se de problemele lui Pixel 2 XL.

Benchmark Google Pixel 4 XL

Posibil să fie doar calitatea slabă a înregistrării în acest caz. Clipul de 11 secunde vine de la un retailer din Malaezia. "Fruntea" mare a telefonului e scuzata de sistemul de control prin gesturi Soli, care am aflat recent că nu va funcţiona în toate ţările. Se zvoneşte şi că ambele modele Pixel 4 aduc un ecran cu rata de refresh de 90 Hz. Între timp Google Pixel 4 (cel mic) a apărut în GeekBench cu nişte scoruri modeste.

 

Spre exemplu în sub testul mulţi core el abia ajunge la 6135 puncte, în condiţiile în care flagship-urile actuale gravitează pe la 11.000 de puncte. iPhone 11 sunt sigur că va ajunge şi la 12.000 sau 13.000 chiar. E totuşi doar un prototip, iar benchmark-ul ar putea fi nu fie optimizat încă pentru Android 10. Cât despre lansare, cele mai noi zvonuri indica dată de 9 octombrie că favorită.

 


 

via Pocketnow/ Gizchina

https://pocketnow.com/google-pixel-4-xl-early-hands-on-reveals-thick-bezels-thick-sides

https://www.gizchina.com/2019/09/06/google-pixel-4-spotted-on-geekbench-with-very-low-scores/

 

 

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×