Xiaomi aduce în sfârșit un meniu dedicat de aplicații pe telefoanele ce rulează MIUI

1.928 ori
<b>Xiaomi aduce în sfârșit un meniu dedicat de aplicații pe telefoanele ce rulează MIUI</b>Deși MIUI este preferat de mulți utilizatori smartphone, există și câteva elemente lipsă din acest launcher customizat de către cei de la Xiaomi și anume un "app drawer". Este vorba despre un meniu dedicat de aplicații care abia

Deși MIUI este preferat de mulți utilizatori smartphone, există și câteva elemente lipsă din acest launcher customizat de către cei de la Xiaomi și anume un "app drawer". Este vorba despre un meniu dedicat de aplicații care abia acum apare pe telefoanele companiei odată cu versiunea Alpha a build-ului MIUI cu numărul 4.10.6.1025-06141703.

MIUI

Un buton dedicat pentru accesarea întregii colecții de aplicații este inclus acum în MIUI și asta înseamnă că nu veți mai avea toate aplicațiile și jocurile de pe telefon răspândite pe ecran. Vedeți modul în care arată acesta prin capturile din articolul de față și aflați că prin apăsarea butonului se deschide meniul, iar prin apăsarea săgeții din partea superioară a ecranului sau apăsarea butonului back, meniul se va închide.

MIUI

Odată cu această actualizare este inclusă și funcția de acțiuni rapide pentru shortcut-urile de aplicații. Încă nu este clar cât de curând vor fi aduse aceste noutăți publicului larg, dar dacă testele merg ca la carte nu ar trebui să avem prea mult de așteptat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×