Google Pixel 4 primeşte un clip promoţional convingător de la un designer (Video)

1.131 ori
<b>Google Pixel 4 primeşte un clip promoţional convingător de la un designer (Video)</b>A trecut ceva vreme de când chiar Google a postat un teaser pentru Pixel 4, cel care confirma camera sa pătrată. Ai crede că telefonul s-ar fi lansat până acum sau măcar să fi primit o dată de lansare

A trecut ceva vreme de când chiar Google a postat un teaser pentru Pixel 4, cel care confirma camera sa pătrată. Ai crede că telefonul s-ar fi lansat până acum sau măcar să fi primit o dată de lansare. Nu e cazul de aşa ceva, dar azi vedem un clip video promoţional foarte convingător, chiar dacă e realizat de către un designer specializat pe concepte.

Pixel 4

E vorba despre Waqar Khan, care a făcut o treabă bună şi a găsit chiar şi un slogan pentru produs: "Dare to be Square". Face aluzie evident la camera în formă de pătrat, care a polarizat multă lume în 2019. Unii o consideră o copie după Huawei Mate 20 Pro, alţii după iPhone 11, care încă din ianuarie a primit un leak cu acest format. Revenind la clipul promo al lui Waqar, el prezintă telefonul pe multiple nuanţe, inclusiv alb, negru şi roz.

Pixel 4

Vedem un CPU Snapdragon 855 la interior, deşi aşteptăm un Snapdragon 855+ mai degrabă. Se remarcă şi camerele principale din spate, cea telephoto şi cea de bază, plus bliţul generos şi încă un senzor deasupra lor, fie unul ToF, fie unul spectral care extinde gamă de culori capturate. În continuare avem butonul Power în culori fistichii, dar a dispărut abordarea în două tonuri de culoare a spatelui.

Pixel 4

Camera principală ies cam mult în relief dacă mă întrebaţi pe mine, iar în față avem o "frunte" foarte mare, care include camere selfie şi senzori specializaţi pe detecţie facială şi control prin gesturi. Este menţionat şi un ecran cu rată de refresh de 90 Hz şi apar câteva capturi wannabe hands on. Teoretic produsul final vine în octombrie, dar în realitate nu ştim mare lucru despre data debutului…

Recent am văzut o mostră foto cu zoom 20X realizată cu Pixel 4, dar şi aluzii de la Google cu privire la un sistem de deblocare facială avansată şi control prin gesturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×