Google Reader, acum sub formă de aplicație Android

1.474 ori
<b>Google Reader, acum sub formă de aplicație Android</b>Posesorii de telefoane Android au din nou motive de bucurie: Google a anunțat lansarea aplicației Google Reader pentru aceste handseturi, care vine cu toate funcțiile de bază pe care le găsiți și în versiunea desktop. Printre acestea se număra...

Posesorii de telefoane Android au din nou motive de bucurie: Google a anunțat lansarea aplicației Google Reader pentru aceste handseturi, care vine cu toate funcțiile de bază pe care le găsiți și în versiunea desktop. Printre acestea se număra conturi multiple, setarea preferințelor de sincronizare, o metodă de căutare și funcție de subscriere.

Restul de funcții importante ale aplicației Google Reader includ navigarea cu ajutorul tastelor de volum, care poate fi activată din setări. Astfel, apăsând pe tastele volum ale handsetului puteți vedea itemul precedent sau următor în lista Google Reader. Mai aflăm că dacă apăsați o perioadă îndelungată pe un folder sau o subscriere va apărea un meniu contextual, care vă va permite să redenumiți, să schimbați foldere sau să renunțați la subscriere.

Google Reader Android

Dacă apăsați tasta Menu pentru un item individual puteți folosi funcția Send care suporta integrare cu alte aplicații de pe telefon. Ca de obicei, Google așteaptă feedback pentru acest software. Codul QR de mai jos este folosit pentru descărcarea aplicației.

http://googlereader.blogspot.com/2010/11/android-google-reader-app-is-here.html

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×