PlayStation Phone filmat În Grecia, cunoscut drept Zeus? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.432 ori
<b>PlayStation Phone filmat În Grecia, cunoscut drept Zeus? (Video)</b>Nu e nume de cod mai potrivit pentru un smartphone high end descoperit în Grecia decât Zeus! Vorbim evident despre ceea ce ar putea deveni telefonul anului, PlayStation Phone, un terminal așteptat încă de când PSP a fost lansat în prima sa...

Nu e nume de cod mai potrivit pentru un smartphone high end descoperit în Grecia decât Zeus! Vorbim evident despre ceea ce ar putea deveni telefonul anului, PlayStation Phone, un terminal așteptat încă de când PSP a fost lansat în prima sa versiune.

Descoperit în Grecia în mâna unui utilizator foarte norocos, telefonul-consolă a fost filmat și este prezent în clipul pe care îl puteți vedea mai jos. Cu această ocazie ni se reamintește că avem de-a face cu un handset ce rulează Android 2.3, vine cu un ecran de 4 inchi și funcții de gaming de invidiat. Din păcate, nu vedem și mecanismul glisant al lui PSP Phone în acțiune și nici butoanele pentru gaming sau tastatura sa.

Cei de la Techblog.gr afirmă că telefonul este cunoscut sub numele de cod Sony Ericsson Z1 și că există mai multe unități care "umblă liber" în acest moment, pentru testele finale înainte de anunțarea handsetului. Oare există vreun Zeus și în România (nu cel din politică :) )?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×