Telefoane Android cu procesoare quad-core; viitorul sună bine cu Tegra 3 și Tegra 4

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.635 ori
<b>Telefoane Android cu procesoare quad-core; viitorul sună bine cu Tegra 3 și Tegra 4</b>în vreme ce ne pregătim pentru primele smartphone-uri cu procesoare dual-core, iată că au început deja să circule zvonuri despre procesoarele quad-core, care vor fi incluse în terminalele mobile ale viitorului. Apărute sub formă de glumă pe...

în vreme ce ne pregătim pentru primele smartphone-uri cu procesoare dual-core, iată că au început deja să circule zvonuri despre procesoarele quad-core, care vor fi incluse în terminalele mobile ale viitorului. Apărute sub formă de glumă pe Twitter și denumite "Chuck Norris", aceste CPU-uri ar putea sosi pe handseturi Android mai curând decât ne așteptam.

Dacă ne amintim de comentariile CEO-ului NVIDIA, Jen-Hsun Huang, acesta afirma recent că Tegra 3 este aproape gata, iar Tegra 4 este în curs de dezvoltare chiar acum. De vreme ce telefoane ca LG Star și Motorola Olympus vor fi gata în următoarele luni, având la bord chipuri Tegra 2, nu ne-ar surprinde ca în 2011 să vedem pe piață și smartphone-uri Tegra 3.

Suntem curioși în ce direcție vor evolua și tabletele cu această ocazie, un astfel de terminal în variantă quad-core fiind foarte atractiv. Până ce această tehnologie va deveni realitate, producătorii trebuie să se gândească și la o metodă eficientă de administrare a energiei sau la baterii cu durată mai lungă de viață. Oare câți GHz va atinge un telefon mobil până în 2012?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×