Google se află În discuții cu casele de discuri pentru un nou serviciu de streaming muzical

Autor:  | Publicat în:  Google 753 ori
<b>Google se află În discuții cu casele de discuri pentru un nou serviciu de streaming muzical</b>Financial Times are surse care confirmă că Google se află în discuții cu casele de discuri pe tema unui nou serviciu de streaming muzical. Se pare că noul serviciu va fi bazat pe un abonament care asigură acces nelimitat la melodii și va include...

Financial Times are surse care confirmă că Google se află în discuții cu casele de discuri pe tema unui nou serviciu de streaming muzical. Se pare că noul serviciu va fi bazat pe un abonament care asigură acces nelimitat la melodii și va include și reclame.

Se pare că va fi urmat modelul celor de la Spotify și Deezer, din informațiile pe care le avem în acest moment. Google are deja experiență unui magazin de downloaduri muzicale în SUA, care a fost pornit în 2011 și s-a extins în 5 țări europene între timp. Google poate folosi din plin tabletele și telefoanele sale Android, după cum face și Apple cu  al sau iTunes și terminalele iOS.  
 
Nu va impacientați totuși, deoarece și prin 2006 existau zvonuri cu privire la discuții dintre Google și casele de discuri și nu s-a concretizat nimic clar. La acea vreme se vorbea despre detronarea lui iTunes pe zonă de servicii digitale de muzică, dar problemă este că Apple are deja contracte solide cu mai mării industriei muzicale și e greu să ajungi la o înțelegere cu aceștia, chiar dacă ești Google.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×