Google achiziționează Urban Engines cu scopul de a îmbunătăți serviciul de navigare Maps; iată despre ce este vorba

1.060 ori
<b>Google achiziționează Urban Engines cu scopul de a îmbunătăți serviciul de navigare Maps; iată despre ce este vorba</b>Google Maps este una dintre aplicațiile populare de navigare GPS, software ce în curând va beneficia de actualizări importante. De curând, cei de la Google au anunțat achiziția companiei Urban Engines - firmă ce se ocupă cu

Printre cele mai populare aplicații de navigare GPS avem și Google Maps, software care în perioada următoare va primi câteva update-uri interesante despre care aflați în continuare. Noutățile vor sosi ca urmare a achiziției companiei Urban Engines realizată de către marele G - o firmă de tip start-up ce se ocupă în acest moment cu colectarea de date necesare pentru îmbunătățirea transportului la nivel urban. 

Practic, soluția celor de la Urban Engines permite utilizatorilor să aleagă din diferite scenarii pentru transport public, cu date obținute în timp real despre durata călătoriei, ora la care va sosi un anumit autobuz și posibile întârzieri ale mijloacelor de transport. Detalii despre costul achiziției nu au fost făcute publice, dar ne așteptăm ca Google Maps să integreze soluția companiei mai sus menționate foarte curând.

Astfel, utilizatorii își vor putea organiza mai bine timpul pe baza informațiilor oferite în timp real, și totodată sistemul de navigare va fi îmbunătățit. Rămâne să aflăm detaliile complete despre rolul pe care achiziția Urban Engines îl va avea în cadrul echipei Google Maps în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×