Google Search, acum cu un nou look si in varianta mobila

Autor:  | Publicat în:  Google 953 ori
<b>Google Search, acum cu un nou look si in varianta mobila</b>Probabil ati observat ca Google a facut cateva modificari de look in serviciul sau de cautare, iar designul nou se aplica si in cazul lui Google Search, in varianta mobila. Astfel, daca accesati google.com de pe iPhone sau terminalele Android si efectuati...

Probabil ati observat ca Google a facut cateva modificari de look in serviciul sau de cautare, iar designul nou se aplica si in cazul lui Google Search, in varianta mobila. Astfel, daca accesati google.com de pe iPhone sau terminalele Android si efectuati o cautare, veti putea apasa butonul din stanga barei de cautare pentru a deschide un meniu de optiuni extra.

Dupa cum puteti vedea si in screenshotul de mai sus, veti putea apoi selecta orice optiune din meniu pentru a efectua o cautare mai detaliata. Spre exemplu, daca veti cauta rezultate recente la "cadou de Ziua Mamei", veti putea da click pe optiunea "Saptamana Trecuta", pentru rezultate mai clare.

Veti observa si ca meniul poate fi extins, iar rezultatele cautarilor vor fi mutate catre partea dreapta a ecranului. Se poate interactiona in continuare cu aceste rezultate, pur si simplu trecand in acea zona a ecranului. In plus, Google Search for mobile vine cu optiuni extra precum "News" sau "Products".

In saptamanile urmatoare, Google va oferi suport pentru mai multe optiuni, iar deocamdata aflam ca Palm webOS se numara de asemenea printre platformele compatibile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×