Google Translate primește traducere vocală În timp real și suport pentru limbajul semnelor (Video)

4.846 ori
<b>Google Translate primește traducere vocală În timp real și suport pentru limbajul semnelor (Video)</b>Importanta actualizare a lui Google Translate a sosit în această săptămână, pe Android și iOS, aducând conversație în timp real. E drept că versiunea Android avea această funcție încă din 2013, dar actualizarea îi crește viteza. ​...

Importanta actualizare a lui Google Translate a sosit în această săptămână, pe Android și iOS, aducând conversație în timp real. E drept că versiunea Android avea această funcție încă din 2013, dar actualizarea îi crește viteza.
​

Trebuie doar să apăsați pe simbolul în formă de microfon, apoi vorbiți în limba selectată, apăsați din nou și Google Translate va recunoaște automat limbă vorbită. De remarcat aici și suportul pentru Word Lens, care va traduce diferite simboluri, semne de circulații și alte indicatoare. Aplicația Translate deja vă permitea să realizați o fotografie cu text și să traduceți apoi acel segment în 36 de limbi, dar acum primim traducere instant.

Dacă îndreptați acum camera spre un semn de circulație sau indicator, veți primi nu doar traducerea, ci și același tip de fonturi. Sunt suportate în acest moment traduceri din engleză în franceză și invers, plus germana, italiană, portugheză, rusa și spaniola. Google Translate este acum un ajutor neprețuit pentru cei care călătoresc în toată lumea și poate fi descărcat de aici pe iOS și de aici pe Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×