Google Translate suporta acum text to speech... "vorbeste" despre noi

Autor:  | Publicat în:  Google 2.494 ori
<b>Google Translate suporta acum text to speech... "vorbeste" despre noi</b>Google si-a updatat astazi serviciul Translate, oferind acum functia text to speech in peste 50 de limbi diferite. Printre ele se numara si romana, astfel ca avem ocazia sa ne auzim numele zis (stalcit) de o frumoasa voce feminina, dupa cum puteti asculta...

Google si-a updatat astazi serviciul Translate, oferind acum functia text to speech in peste 50 de limbi diferite. Printre ele se numara si romana, astfel ca avem ocazia sa ne auzim numele zis (stalcit) de o frumoasa voce feminina, dupa cum puteti asculta aici. :)

Trebuie doar sa dati click pe difuzorul care preceda inceputul frazei, iar daca aveti senzatia ca traducerea nu s-a efectuat cum trebuie, aveti optiunea "Contribute a better translation", pentru a sugera o alternativa. Google translate are si un nou look si vine cu functii noi, cum ar fi traducere instant, suport pentru limbi cu caractere non-romane si scripturi.

Functia se dovedeste extrem de utila pentru milioanele de utilizatori Google, care vor aprecia si folosi cu siguranta acest serviciu, cel putin pana rivalii de la Bing sau Yahoo scot ceva similar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×