Gmail oferă suport pentru Microsoft Exchange şi pe Android

1.004 ori
<b>Gmail oferă suport pentru Microsoft Exchange şi pe Android</b>De astăzi, aplicația Gmail de pe Android primește o funcție mult-așteptată de către utilizatori, mai precis integrarea suportului pentru Microsoft Exchange. Aflăm că actualizarea se va distribui treptat către toți posesorii de terminale Android în

Suita de aplicaţii Google de pe Android a primit unele mici actualizări în ultima vreme, iar pe lista se află şi Gmail acum. Aplicaţia de email a primit în sfârşit suport pentru conturi Microsoft Exchange.

Actualizarea e utilă pentru cei care combina mailurile personale cu cele de muncă în aceeași aplicaţie. Veţi putea adăuga acum un nou cont în Gmail şi va exista o opţiune dedicată Exchange în zona inferioară a listei de selecţie. Actualizarea e disponibilă chiar acum pe Android şi toţi utilizatorii o vor primi în următoarele zile, se pare.

În ultimii ani Google a oferit suport pentru tot mai multe servicii email third party, pe lista aflându-se nume precum Yahoo, Outlook sau Hotmail, toate din aplicaţia sa Android. Exchange a lipsit până acum şi continuă să lipsească din aplicaţia Gmail de pe iOS. Reţineţi că utilizatorii de terminale Nexus aveau deja la dispoziţie suportul Exchange pe terminalele lor.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×