Casio anunta telefonul ultra-rezistent IT-800 RGC-35

Autor:  | Publicat în:  Casio 2.528 ori
<b>Casio anunta telefonul ultra-rezistent IT-800 RGC-35</b>Casio isi intareste imaginea de companie producatoare de telefoane dure, prin anuntarea handsetului IT-800 RGC-35, un terminal ultra-rezistent, care va sosi pe piata in luna ianuarie a anului viitor. Telefonul cantareste 335 de grame si incorporeaza un...

Casio isi intareste imaginea de companie producatoare de telefoane dure, prin anuntarea handsetului IT-800 RGC-35, un terminal ultra-rezistent, care va sosi pe piata in luna ianuarie a anului viitor.

Telefonul cantareste 335 de grame si incorporeaza un display VGA de 3.7 inchi, cu un panou touch care permite operarea in bataia soarelui. Casio IT-800 RGC-35 este mai degraba un telefon PDA si aflam ca el este rezistent la socuri, suporta conectivitate HSDPA si poate tolera expunerea la praf, umiditate si o cazatura de la 1.5 metri inaltime.

PDA-ul vine si cu functii de securitate impresionante, printre care si un sistem de verificare a login-ului, bazat pe un smart card. Acesta din urma va sterge toate datele de pe telefon automat, daca el nu a fost folosit pentru o anumita perioada de timp.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×