Nokia E72, disponibil acum in magazine!

7.533 ori
<b>Nokia E72, disponibil acum in magazine!</b>Mult-asteptatul handset Nokia E72, ideal pentru messaging si segmentul business tocmai a fost pus in vanzare la nivel international, dupa cum aflam chiar de la producatorul finlandez. Handsetul soseste odata cu rezultatele unui studiu care arata ca...

Mult-asteptatul handset Nokia E72, ideal pentru messaging si segmentul business tocmai a fost pus in vanzare la nivel international, dupa cum aflam chiar de la producatorul finlandez. Handsetul soseste odata cu rezultatele unui studiu care arata ca oamenii petrec 5 zile pe an raspunzand la mailurile primite.

Si ce mod mai bun de a raspunde la mail decat de pe telefonul mobil... de pe telefonul mobil E72, incearca Nokia sa sublinieze. Acest terminal aplica formula de succes Nokia, incorporand o tastatura full QWERTY, email stil desktop si functie chat avansata. In plus, E72 vine cu AGPS, Ovi Maps si o busola digitala la bord.

Handsetul din categoria business foloseste un buton navigational optic, iar in partea sa din spate descoperim o camera de 5 megapixeli. Nokia Messaging este de asemenea printre dotari, iar functia IM (instant messaging) este disponibila direct din ecranul Home, fie prin Yahoo! Messenger, Google Talk, Ovi Chat sau Windows Live Messenger.

Nokia E72 poate folosi mai multe profiluri ale utilizatorului, fie ele destinate uzului personal sau de tip business. Printre specificatiile terminalului se mai numara un display de 2.36 inchi, cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, Bluetooth, un jack audio de 3.5 mm, 250 MB memorie interna, slot pentru carduri microSD si o baterie de 1500 mAh.

Puteti consulta Compari.ro, pentru a afla cand va fi disponibil acest handset in magazinele online romanesti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×