Google lanseaza un site destinat fraudei clickurilor

1.045 ori
<b>Google lanseaza un site destinat fraudei clickurilor</b>Google a lansat un site care contine numeroase informatii in legatura cu frauda clickurilor, o potentiala amenintare la adresa sursei principale de venit a companiei: advertisingul prin pay-per-click. Google a creat Centrul de Cercetare a Calitatii...

Google a lansat un site care contine numeroase informatii in legatura cu frauda clickurilor, o potentiala amenintare la adresa sursei principale de venit a companiei: advertisingul prin pay-per-click.

Google a creat Centrul de Cercetare a Calitatii Traficului Anunturilor Publicitare  pentru a da sansa advertiserilor de a folosi un singur site pentru a afla mai multe informatii despre frauda clickurilor. In formatul pay-per-click, advertiserii platesc de fiecare data cand un utilizator da click pe reclamele lor, care duc catre o pagina web.

Frauda clickurilor are loc atunci cand companiile rivale dau click pe reclamele competitorilor pentru le creste cheltuielile acestora. O alta practica de fraudare este clickuirea propriilor linkuri de catre publisherii site-urilor care doresc sa se imbogateasca repede. Dupa o serie de cercetari si teste coordonate de Google, s-a ajuns la concluzia ca mai putin de 10% din clickurile pe reclamele Google sunt invalide si ca 0.02% sunt declarate invalide ca rezultat al plangerii advertiserilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×