Haos si nebunie! Galaxy Nexus Încă o dată găsit sub numele de Nexus Prime, acum În oferta Best Buy

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.522 ori
<b>Haos si nebunie! Galaxy Nexus Încă o dată găsit sub numele de Nexus Prime, acum În oferta Best Buy</b>Sincer să fiu, nu știu ce se întâmplă cu Samsung, Google și operatorul Verizon. Aveau pe mână un produs incredibil precum Samsung Galaxy Nexus și au reușit să strice bruma de hype care se putea stârni în jurul său. în ultima vreme am avut...

Sincer să fiu, nu știu ce se întâmplă cu Samsung, Google și operatorul Verizon. Aveau pe mână un produs incredibil precum Samsung Galaxy Nexus și au reușit să strice bruma de hype care se putea stârni în jurul său. în ultima vreme am avut parte doar de întârzieri, buguri, schimăbri de specificații și acum și o schimbare de nume pe ultima sută de metri.

Mai nou telefonul se numește din nou Samsung Nexus Prime, după cum confirma chiar o reclamă a retailerului Best Buy... Ce s-a întâmplat cu denumirea Samsung Galaxy Nexus, pe care până și Google o confirmase? E posibil ca doar Best Buy și Verizon să aplice această denumire, iar telefonul să fie cunoscut în continuare sub numele inițial în oferta operatorilor și retailerilor europeni și asiatici, de exemplu. O altă teorie este că Samsung Nexus Prime este varianta LTE 4G a telefonului, iar cea HSPA+ este Galaxy Nexus.

Sincer să fiu, dacă aș fi fan Android și aș aștepta cu nerăbdare Ice Cream Sandwich, aș zice pas lui Galaxy Nexus până ce toate problemele se rezolva și un smartphone cu adevărat decent și cu detalii CLARE își face apariția. Un Motorola Droid RAZR cu Android 4.0 ar suna excelent, dar pentru asta trebuie să așteptăm actualizarea din 2012. și totuși parcă merită, decât să asistăm la confuzia din jurul lui Galaxy Nexus... Prime?!

Haos si nebunie! Galaxy Nexus Încă o dată găsit sub numele de Nexus Prime, acum În oferta Best Buy

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×