HBO se muta pe internet!

1.671 ori
<b>HBO se muta pe internet!</b>Downloadurile de pe Internet reprezinta ultimul trend cand vine vorba de filme, iar HBO va adopta curand aceasta strategie. Se pare ca HBO, companie subordonata Time Warner a anuntat ieri ca va lansa un serviciu online de downloaduri chiar astazi, cel...

Downloadurile de pe Internet reprezinta ultimul trend cand vine vorba de filme, iar HBO va adopta curand aceasta strategie. Se pare ca HBO, companie subordonata Time Warner a anuntat ieri ca va lansa un serviciu online de downloaduri chiar astazi, cel putin in Green Bay si Milwaukee, SUA.

Noul serviciu, numit "HBO on Broadband" va fi disponibil pentru clientii Time Warner Cable, serviciu Internet de mare viteza, ca un pachet extra (gratuit) impreuna cu HBO si "HBO on demand". In vreme ce compania nu a anuntat inca momentul cand isi va oferi serviciul broadband si restului clientilor, HBO a afirmat ca spera ca noua sa initiativa va avea la fel de mult succes ca si "HBO on demand".

Acesta din urma a dus la reducerea ratei de anulare a abonamentelor companiei, de vreme ce clientii au fost mai multumiti de serviciile HBO. Ca si alte servicii online care permit vizionarea filmelor, HBO on Broadband va avea ca public tinta abonatii tineri si calatorii care privesc filme si showuri de televiziune pe laptopuri. HBO va oferi in fiecare luna 600 de filme noi pe  site-ul sau, 400 dintre acestea fiind disponibile oricand. De asemenea compania va include un live stream pe canalul sau principal si va adauga un nou serial original in fiecare luna.

Anuntul celor de la HBO vine la doar o saptamana dupa ce Apple a lansat un serviciu similar de downloaduri de filme prin iTunes, Netflix.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×