iPhone primeste zoom optic de 6X8...

1.955 ori
<b>iPhone primeste zoom optic de 6X8...</b>Cei care au avut un Nokia N93 stiu probabil ca un telefon cu zoom optic este un lucru minunat, ceea ce nu se poate spune si despre iPhone privat de acest feature. Sau poate ca nu? Iata ca faimosul iPhone primeste un atasament pentru zooming, pe numele sau...

Cei care au avut un Nokia N93 stiu probabil ca un telefon cu zoom optic este un lucru minunat, ceea ce nu se poate spune si despre iPhone privat de acest feature. Sau poate ca nu?

Iata ca faimosul iPhone primeste un atasament pentru zooming, pe numele sau Conice. Acesta ofera un zoom optic de 6x si nu arata prea bine, in comparatie cu terminalul pe care este montat. Totusi, pentru 15 dolari este greu sa gasiti un accesoriu mai potrivit pentru smartphone-ul anului 2007. Avantajele acestui accesoriu? Puteti spiona orice vecin din blocul alaturat cu usurinta, desi telefonul dumneavoastra iPhone isi va pierde din atractivitate.

Ce urmeaza sa mai atasam celebrului iPhone? Un proiector poate, sau cine stie, un scanner, o imprimanta, un detector de cod de bare, un scanner de amprente sau carduri? Ideea de a purta cu noi un iPhone dotat cu ... un soi de luneta (exageram evident) nu ne surade si cu siguranta nu va surade unui trendsetter care deja considera terminalul prea gros pentru gusturile sale. Astfel, consideram accesoriul o optiune pentru cei atat de gelosi si dornici de a spiona incat nu le mai pasa de design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×