Headsetul VR de la Sony anunţat oficial la Tokyo Game Show; Rebranduit din Project Morpheus în PlayStation VR

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 749 ori
<b>Headsetul VR de la Sony anunţat oficial la Tokyo Game Show; Rebranduit din Project Morpheus în PlayStation VR</b>După E3 şi Gamescom, următorul mare eveniment de gaming al anului este Tokyo Game Show, care are loc &icirc;n această săptăm&acirc;nă şi evident Sony nu putea lipsi de la show. Cu această ocazie ei au anunţat oficial headsetul VR PlayStation VR,...

După E3 şi Gamescom, următorul mare eveniment de gaming al anului este Tokyo Game Show, care are loc în această săptămână şi evident Sony nu putea lipsi de la show. Cu această ocazie ei au anunţat oficial headsetul VR PlayStation VR, o variantă rebranduita a lui Project Morpheus.

Interesantă casca de realitate virtuală e compatibilă cu şi ar urma să fie lansată în magazine "cândva la începutul lui 2016". Va exista şi o unitate demo la Tokyo Game show în această săptămână şi sunt tare curios care vor fi jocurile compatibile. Oficialii Sony aflaţi pe scenă au afirmat că acest accesoriu îi permite gamerului să simtă că se află fizic în lumea virtuală.

Headsetul VR de la Sony anunţat oficial la Tokyo Game Show; Rebranduit din Project Morpheus în PlayStation VR

Sony a anunţat şi că lucrează cu o serie de dezvoltatori de jocuri pentru a crea conţinuturi şi titluri pentru această platformă. Din câte văd în clipul de mai jos, headsetul va opera în tandem cu accesoriile Playstation Move. Am văzut demonstrate câte jocuri în acelaşi clip, în special shootere jucate în mod cooperativ. Va fi interesant de văzut şi în ce măsură headsetul VR va fi compatibil cu terminalele Sony Xperia şi dacă Xperia Premium îşi va pune în valoare rezoluţia ridicată în tandem cu acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×