Headseturi pentru jocuri si filme sosesc in Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.151 ori
<b>Headseturi pentru jocuri si filme sosesc in Marea Britanie</b>Clientii operatorului 3 UK vor beneficia de headseturi Vuzix iWear AV920 3D incepand cu aceasta luna, gadgeturile oferind echivalentul virtual a unui ecran cu diagonala de 62 de inch. Intreg kitul iWear poate fi conectat la orice terminal pentru a permite...

Clientii operatorului 3 UK vor beneficia de headseturi Vuzix iWear AV920 3D incepand cu aceasta luna, gadgeturile oferind echivalentul virtual a unui ecran cu diagonala de 62 de inch.

Intreg kitul iWear poate fi conectat la orice terminal pentru a permite vizualizarea unui clip video, dar operatorul britanic mizeaza pe faptul ca abonatii sai vor folosi headsetul in tandem cu telefoane high-end, cum este Nokia N95. iWear include si difuzoare stereo, iar bateria sa rezista 5 ore, o performanta aproape la fel de impresionata ca si cea a unui PSP, care rezista 6 ore cu o incarcare.

Headsetul va costa aproximativ 250 de euro si ne amintim de initiativa similara a celor de la Apple, care folosea o tehnologie laser. Acel headset era destinat lui iPhone si altor terminale similare, oferind o experienta unica de gaming. Ei bine, in vreme ce Apple abia patenteaza gadgetul, operatorul 3 si Vuzix deja lanseaza pe piata un produs similar, la un pret destul de piperat, incat doar posesorii de telefoane high end vor aprecia iWear deocamdata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×