Headseturi pentru jocuri si filme sosesc in Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.103 ori
<b>Headseturi pentru jocuri si filme sosesc in Marea Britanie</b>Clientii operatorului 3 UK vor beneficia de headseturi Vuzix iWear AV920 3D incepand cu aceasta luna, gadgeturile oferind echivalentul virtual a unui ecran cu diagonala de 62 de inch. Intreg kitul iWear poate fi conectat la orice terminal pentru a permite...

Clientii operatorului 3 UK vor beneficia de headseturi Vuzix iWear AV920 3D incepand cu aceasta luna, gadgeturile oferind echivalentul virtual a unui ecran cu diagonala de 62 de inch.

Intreg kitul iWear poate fi conectat la orice terminal pentru a permite vizualizarea unui clip video, dar operatorul britanic mizeaza pe faptul ca abonatii sai vor folosi headsetul in tandem cu telefoane high-end, cum este Nokia N95. iWear include si difuzoare stereo, iar bateria sa rezista 5 ore, o performanta aproape la fel de impresionata ca si cea a unui PSP, care rezista 6 ore cu o incarcare.

Headsetul va costa aproximativ 250 de euro si ne amintim de initiativa similara a celor de la Apple, care folosea o tehnologie laser. Acel headset era destinat lui iPhone si altor terminale similare, oferind o experienta unica de gaming. Ei bine, in vreme ce Apple abia patenteaza gadgetul, operatorul 3 si Vuzix deja lanseaza pe piata un produs similar, la un pret destul de piperat, incat doar posesorii de telefoane high end vor aprecia iWear deocamdata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×