Telefonul Samsung Soul aduce muzica in Europa

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.591 ori
<b>Telefonul Samsung Soul aduce muzica in Europa</b>Samsung se tine de cuvantul dat in cadrul showului tech Mobile World Congress, in februarie, anuntand sliderul Soul, care va fi acum disponibil in unele zone ale Europei, restul tarilor beneficiind de terminal in mai. Tarile in care va fi lansat intai...

Samsung se tine de cuvantul dat in cadrul showului tech Mobile World Congress, in februarie, anuntand sliderul Soul, care va fi acum disponibil in unele zone ale Europei, restul tarilor beneficiind de terminal in mai.

Tarile in care va fi lansat intai Samsung Soul sunt Franta, Marea Britanie si Germania, prin intermediul celor mai importanti operatori europeni, dupa cum ne informeaza Samsung. Noul telefon Samsung are o lista impresionanta de dotari, printre care si o camera de 5 megapixeli cu autofocus, sistem de detectare faciala si stabilizator de imagine. Soul suporta conectivitate HSDPA (7.2 Mbps) si soseste cu un radio FM cu RDS.

Ceea ce distinge handsetul de altele similare este sistemul sau navigational in 5 directii, ce foloseste tehnologia OLED si isi schimba functiile bazandu-se pe modurile telefonului. De remarcat este faptul ca Samsung Soul nu suporta conectivitate HSDPA 850/1900 MHz si nici GSM 850, astfel ca nu il vom vedea prea curand in Statele Unite. Intre timp europenii isi vor face cadou un telefon Soul la pretul de 632 de eruo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×