Helio Ocean

1.437 ori
<b>Helio Ocean</b>Toata lumea saluta noul rege al seriei Helio: "Ocean". Dispozitivul cu sursa Pantech prima data vazut acum cateva luni in mainile FCC are destui asi in maneca pentru a-l aseza in fruntea&nbsp; liniei de telefoane de la Helio. Ce este uimitor este designul...

Toata lumea saluta noul rege al seriei Helio: "Ocean".

Dispozitivul cu sursa Pantech prima data vazut acum cateva luni in mainile FCC are destui asi in maneca pentru a-l aseza in fruntea  liniei de telefoane de la Helio.

Ce este uimitor este designul dublu cu QWERTY pe o parte si numeric pe cealalta – primul de acest tip, putem spune – ce ofera utilizatorilor ce-i mai bun din ambele lumi fara a compromite prea mult din circumferinta  (21.8mm ca sa fim exacti).

Alte bunatati (in afara de EV-DO si GPS) includ o lista de contacte cu functiune integrata de "detectare a prezentei" ce arata statusul contactelor pe o varietate de servicii de mesaje instant,  Exchange Server si ActiveSync integration(!) pentru oamenii de afaceri, descarcare de fotografii cu Helio UP, aplicatie de comunicare multi-client pentru Yahoo!, AOL, MSN, Gmail, si email, si un mecanism click-free web search – utilizatorii nu trebuie decat sa tasteze de pe monitorul de acasa pentru a cauta site-uri cu noul motor de cautare full-HTML.

Modelul Ocean are si aplicatie Google Maps integrata (cum avea si Heat si Drift), furnizeaza muzica PlaysForSure timp de 15 ore (al naibii de impresionant daca aceasta cifra se demonstreaza a fi reala), ofera 200MB de memorie interna, avand si extensie microSD, USB, camera de  2 megapixeli si suport stereo Bluetooth. Acest model este asteptat sa apara pe rafturi in vara pentru pretul de $295.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×