Cele două smartphone-uri Nexus din acest an primesc certificarea FCC

969 ori
<b>Cele două smartphone-uri Nexus din acest an primesc certificarea FCC</b>La doar puțin timp după ce am privit asupra unor fotografii reale cu varianta compactă Nexus din acest an, cea numită HTC Nexus S1 (Sailfish), iată că agenția americană FCC certifică acum atât acest model, cât și varianta sa phablet numită HTC Nexus M1

În ultimele două zile pe web și-au făcut apariția câteva imagini reale cu unul dintre noile terminale Nexus din acest an, și anume modelul HTC Nexus S1 (Sailfish) - smartphone nu tocmai arătos din punct de vedere al design-ului. Astăzi descoperim că acesta, dar și varianta de tip phablet numită HTC Nexus M1 (Marlin), tocmai ce au fost certificate de către agenția americană FCC - semn că lansarea se apropie. 

Certificare FCC Nexus

Aflăm că cele două modele poartă numerele de serie G-2PW4100 (Marlin), respectiv G-2PW2100 (Sailfish). De asemenea, detaliul care ne indică că avem într-adevăr de-a face cu smartphone-uri Nexus, este descrierea din documentele de certificare prin care se specifică faptul că versiunea finală a Manualului de Utilizare va fi disponibil ulterior pe site-ul support.google.com/Nexus.

Certificare FCC Nexus

Din câte știm până în acest moment, HTC Marlin va sosi cu un display de 5.5 inch și rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB memorie RAM. Varianta mai compactă ne va aduce în schimb un display de 5 inch cu rezoluție Full HD și același procesor quad-core, dar și cantitate de memorie RAM. Totodată, vom regăsi la pachet și un scanner de amprente.

Certificare FCC Nexus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×